Jesteś tu:
Gluten w diecie niemowląt a ryzyko celiakii
Relacja z VI Zjazdu Polskiego Towarzystwa Badań Nad Otyłością
Dieta w chorobach autoimmunologicznych. Co jeść by czuć się lepiej? red. dr n. med. Mirosława Gałęckia
Dieta w chorobach autoimmunologicznych. Przepisy. Joanna Dronka-Skrzypczak
Relacja z IV Narodowego Kongresu Żywieniowego
WITAMINA B6, MAGNEZ, ŻELAZO I MIEDŹ – NORMY W SUPLEMENTACH DIETY
V KONFERENCJA „ŻYWIENIE DZIECKA WCZORAJ I DZIŚ”
PSYCHIATRYCZNA MANIFESTACJA CELIAKII
IV OGÓLNOPOLSKA KONFERENCJA PAD JUŻ 18-19 KWIETNIA 2020 ROKU!
„Zaburzenia odżywiania” – najnowsza książka prof. Anny Brytek-Matery
„Dysbioza jelitowa”, czyli zrozumieć mikroorganizmy, aby przestać się bać, a może nawet dowiedzieć się, jak żyć.
Nieprzyzwoicie zdrowe słodkości
Pandemia COVID-19 - wyzwania żywieniowe i nauka na przyszłość.
Znaczenie mikrobioty i probiotykoterapii w kontekście COVID-19
Polskie dzieci tyją najszybciej w Europie?
Jak znaleźć zawodowe spełnienie w sieci – rozmowa z Agatą Stawińską, założycielką konta Dietetyka w pigułce
Jak w codziennym życiu możemy wspierać prawidłową florę jelit?
Siła ukryta w naturze, czyli 100% czysty olej rzepakowy marki Rapso
Monografia: Akkermansia muciniphila MucT SANPROBI Premium – The Akkermansia Company
Komentarz prof. dr hab. n. med. Lucyny Ostrowskiej - Akkermansia muciniphila a otyłość i długowieczność
Olejek CBD: czym jest i kiedy warto po niego sięgnąć?
Dochód pasywny i wsparcie suplementacyjne pacjentów - poznaj program ambasadorski do MyBestPharm
„W Polsce ścieżka leczenia pacjenta bariatrycznego właściwie nie istnieje” – rozmowa z chirurgiem bariatrą, dr. hab. n. med. Mariuszem Wyleżołem
III Ogólnopolska Konferencja Współczesna Dietetyka 2024 – relacja z wydarzenia